Как да пиша на президента Медведев

Anonim

В живота има моменти, когато просто трябва да пишеш на първия човек в страната. Има различни причини, човек иска да сподели идеята, която може да помогне на цялата страна, други нямат право да се обърнат и търсят помощ от държавния глава, има много причини, поради които хората пишат на президента, но има само три начина да му се пише.

Ще ви трябва

  • Пишете на президента на Русия DA Медведев може да бъде по следния начин.
  • 1. Чрез Интернет, посетете сайта http://letters.kremlin.ru/.
  • 2. Чрез Интернет, като посетите блога на президента http://blog.kremlin.ru.
  • 3. Изпращане на писмо на адрес: Русия, Москва, индекс: 103132, ул. Ilyinka, d.

инструкция

1

За да напишете писмо по първия начин, следвайте линка http://letters.kremlin.ru/
След това, след като прочете информацията за формата и изискванията за писмото, което сте написали, кликнете върху връзката „изпрати писмо“ в долния ляв ъгъл.

2

На отворената страница изберете метода за получаване на желания отговор. Поставете отметка в квадратчето до желания от вас метод: това е отговор на имейл или писмен отговор на имейл адреса ви. Попълнете всички полета по-долу. Предоставете точна информация за себе си.

3

Попълнете полето за лечение. Текстът на жалбата ви не трябва да надвишава 2000 знака. Ако обжалването ви отнеме повече знаци, прикачете материала, като кликнете върху съответната връзка "прикачи файл", под полето за лечение. Натиснете бутона за изпращане.

4

Ако имате общи жалби, които нямат конкретни изявления, оплаквания, предложения, препоръчително е да напишете жалбата си, като посетите блога на президента.

5

Следвайте линка http://blog.kremlin.ru/, преминете през процедурата по регистрация. Вашата кандидатура ще бъде проверена в рамките на няколко дни, след което потвърждение ще бъде изпратено на електронната ви поща.

6

Следвайте линка, получен в писмото за отговор, попълнете текста на коментара си към всяка новина, публикувана в блога на президента. Изпратете съобщението си. След няколко дни вашият коментар ще бъде модериран и публикуван в съответния раздел.

7

Третият начин да пишете на президента Медведев е да изпратите обичайното писмо на адрес: Москва, индекс 103132, ул. Ilyinka 23

Добър съвет

Всички жалби на граждани подлежат на разглеждане и отговор в съответствие с федералния закон за процедурата за разглеждане на жалби на граждани на Руската федерация, приета от Държавната Дума на 21 април 2006 г. Одобрен от Съвета на Федерацията на 26 април 2006 г. (изменен с Федерални закони от 29.06.2010 г. № 126-ФЗ от 27.07.2010 г. № 227-ФЗ).

  • напишете писмо до президента Медведев през 2019 г.

arrow