Как да напишем изявление пред полицията за съседите

Anonim

Ако по някаква причина съседите ви са ви накарали, можете да предприемете действия и да напишете изявление в полицията . След изчакване на следващата шумна нощ, обадете се на полицейския екип. Те нямат право да откажат да ви се обадят. Можете да поканите областния полицейски служител да овладее съседите си . Ако нищо не помогне, напишете колективно изявление от наематели, които също са тормозени от тези съседи.

инструкция

1

Напишете в дясната страна на листа - на началника на отдела за вътрешни работи на такъв район, името му трябва да бъде посочено за предпочитане, но не непременно. След това напишете от кого декларацията, посочете вашето фамилия, име, бащино име и домашен адрес.

2

Малко назад, в средата на листа напишете - изявление .

3

По-подробно разгледайте цялата същност на проблема, споменете всички дати и незаконни действия на съседите . Не пропускайте и най-малкия детайл. Посочете фамилията, името, бащиното име на съседите, които нарушават мира ви, домашния им адрес. Опишете какво сте направили и къде сте кандидатствали. Кой и какви мерки са предприети по този въпрос. Опишете подробно какво ви притесняват съседите ви, не забравяйте да споменете семейството си и децата си, уточнете подробно какви неудобства чувствате по отношение на това поведение.

4

В долната част поставете подписа си с декодирането и датата на писане на заявлението.

5

Ако заявлението е написано от екип от съседи, тогава трябва първо да посочите данните на всички членове, от които е написано заявлението . Опишете подробно какво точно ви притесняват съседите. В края на изявлението се посочват и всички данни за всяко лице.

6

Можете да пишете отчети от всеки от засегнатите съседи поотделно.

7

След като прегледахте заявлението ви, агенциите за вътрешни работи ще предприемат действия срещу съседите си, започвайки с административна глоба и с административен арест.

  • заявление за съседи

arrow