Как да скъсам с жена ми

Anonim

За съжаление, в допълнение към щастливите моменти в живота, нещата се случват, които никога не очаквате. Например, никой не планира да се кара със съпруг или съпруга първоначално на себе си. Но се случва, че бракът се разпада и има нужда да се разведе, и по този начин да се включи в сложния и продължителен процес на споделяне на собствеността и всичко останало. Особено за такъв случай - кратка инструкция за правилното разпръскване от съпругата му .

инструкция

1

Помислете над решението си повече от веднъж. Да се ​​разделиш с човека, с когото си построил семейство, отговорният живот е сериозно дело и очевидно го прие с причина. Ако най-накрая сте решили да предприемете тази стъпка, помислете какво казвате, обосновете решението си, дайте истински аргумент, че не ви подхожда в тази ситуация и обяснете, че не виждате друг изход от тази ситуация.

2

Пригответе се за разправия и истериката, ако решението ви беше неочаквано и във всеки случай не трябва да се надявате, че това ще бъде приятен и искрен разговор. Каквото и да се случи, действайте като човешко същество. Не се държайте като шунка или егоист, каквото и да мислите. В ситуация, когато двама души се разпръсват - и двете половини са равни и имат равни права.

3

Вземете цялата счетоводна отчетност върху себе си. Направете пътуване до съда, ако имате малки деца, издайте всички останали документи, които може да ви трябват. Първо, вие спасявате партньора си от неприятни емоции, и второ, като правите всичко това сами, ще бъдете сигурни, че процесът се движи и не стои неподвижно.

4

Дръжте се с достойнство с вашата сродна душа. Каквото и да се случи между вас, помнете, че тя е тази, която някога сте обичали и уважавали. Може би сте наранили човек с това решение и дори го счупите. Ако решите за този процес, вече можете да си кажете, че сте силни. Не е факт, че вашият партньор може да преодолее това със същата смелост като вас.

  • Какво ще стане, ако бъдеща свекърва изкачи организиране на сватба?

arrow