Крадци в Краснодар: конфронтация

Anonim

Краснодарският регион е един от най-престъпните в страната. Страната все още си спомня клането в село Кущевская, когато бандити брутално избиваха цялото семейство. Също така, този руски регион е известен със своите крадци в областта на закона и организираната престъпност. Тази статия ще разкаже за влиятелните крадци в закона от Краснодар.

Конфронтация на крадците кланове на Краснодар

В Краснодарска територия има две влиятелни групи, лидерът на един от тях е крадецът в закона Роман Кашаев, по прякор Коскей, който някога е подкрепял и самия Дед Хасан. Неговата снимка е представена по-горе.

Втората мощна група е ръководството на Мераб Сингвеладзе (Мераб Сухумски) с брат си Леван.

Упълномощеното им лице директно в Краснодарска територия е "уважаван" търговец Миндия Гулуа, според проверени източници.

Влиятелният бизнесмен Гулуа се премества през 1994 г., а през 1998 г. той се кандидатира за депутат в Краснодарска територия и след още няколко години се бори за поста на кмет на Усть-Лабинск.

По-долу са представени снимки на бизнесмен Галуа.

Преди шест години Миндия Гулуа бе избрана за ръководител на руската обществена организация "В името на Грузия". В Краснодар всички знаят, че Миндия Гулуа активно лобира руските интереси в Република Грузия. Например през декември 2011 г. в столицата на Грузия е създадена нова грузинска революционна партия, Нова Грузия. Лидерът на това движение беше неговата роднина - Нана Гулуа. А Миндия Гулуа е назначена за външен съветник. Но тази политическа идея не беше успешна.

Дейности на Galois

В Краснодар, крадецът по закон Мераба Сухумски използва Галуа като притежател на общежитието и главен финансист на групата, като по този начин осигурява потока на финансиране от престъпната спалня в икономиката на региона. Но интересите му не са ограничени до тази посока. Заедно с крадеца в закона, Дато от Краснодар (Давид Джангидзе), Гулуа започва да продава наркотици. Тогава, според влиятелни източници, нещата не вървяха по план, а в Краснодар крадците в закона започнаха борбата за сфери на влияние. На Гулуа бе направен опит, той обвинява шефа си, а после крадеца в закона на Кошхей. Въпреки това трафикът на наркотици все още работи.

Крадци в закона

Задържането на крадци по закон в Краснодар е станало обичайно. Например, през юли тази година, арестуван е престъпният орган Саркис Селвяян (Саркис), който преди това е бил член на влиятелната Дед Хасан, и Ара Мурадян (Ара Армавирски) от групата на крадеца в закона Шакро Молодой. Списъкът на крадците в Краснодар, които бяха арестувани, попълниха тази есен властта на Джордж Манукяни (Жорик Тбилиси).

Враговете на Мераб от Сухум

Експерти отбелязват, че в резултат на това няколко силни конкуренти на авторитетния крадец Мераб от Сухумски, който сега активно се опитва да претендира за водеща роля в криминалния свят на Русия, се озоваха в затвора. Merab насочва всичките си ресурси, за да консолидират водещата позиция в Краснодар.

Учудващо е, че интересите на неговия клан за премахване на враговете в провинцията съвпадат с дейността на полицейските служители, които участват във всичко, с изключение на Миндия Гулуа, която активно помага на ръководителя в справянето с конкурентите.

arrow