Помощ за работа за шенгенска виза: тънкостите на регистрация

Anonim

Пътуването днес е неразделна част от живота на по-голямата част от населението. Ето защо трябва да знаете за процеса на създаване и осъществяване на обиколки. Например, Тайланд или Виетнам е много лесно да бъде посетен: няма нужда да се грижите за визовите тънкости. Друго нещо - Обединеното кралство, Съединените американски щати или накрая Европа.

Посещение на Шенген

Зоната на Шенгенското споразумение за нейното посещение изисква известно допускане, което трябва да бъде „разрешено“ много внимателно и старателно. Например, един от необходимите документи е удостоверение за работа за шенгенска виза, само един ще отнеме много време! Но въпреки това, руски граждани посещават известната Айфеловата кула или зашеметяващото Йонийско море в Пелопонес в Гърция.

Нищо няма да спре желанието да се научат нови неща, а някои трудности дори ще придадат на пътуването някакъв чар.

Сертификат за работа за шенгенска виза

Сертификатът, който се издава на официалното работно място на кандидатите, трябва да отговаря на различни изисквания.

Първо, удостоверение за работа за шенгенска виза се издава на бланката на организацията, в която кандидатът е нает.

С други думи, заглавната част на документа трябва да съдържа конкретно съдържание - официалното име на компанията, всички данни за контакт и пощенски данни и адреса на местоположението. Ако е възможно, можете да отпечатате логото на организацията.

Второ, съдържанието на заявлението следва да бъде следното: официалното положение и трудов опит на жалбоподателя, времето на отпуска и гаранцията, че позицията и позицията на служителя ще останат. По-долу можете по избор да посочите целта на получаването на тази помощ.

Тънкостите в дизайна на помощта

 • Хартията, върху която се отпечатва самият документ, трябва да бъде много добра - не смачкана, без петна. Много консули често обръщат внимание дори на неговото качество - приятен на допир материал играе роля в решението за издаване или отказ за получаване на достъп до страната.
 • В долната част на документа е необходимо да се поставят най-малко два подписа, сред които може да бъде подписа на ръководителя или на неговия заместник, на директора или на ръководителя на кадровата служба.

  Удостоверението за наемане на шенгенска виза (образец 2014) гласи следното: ако кандидатът сам е едно от горепосочените лица, той има право да подпише документа, ако освен подписа си има още един или двама други лица.

Пример за помощ

Удостоверението за наемане на шенгенска виза, извадка от която е представена по-долу, може да варира леко в зависимост от това дали можете да го използвате за влизане в страната или самостоятелно, или чрез туристически оператор. Но значението и оформлението ще бъдат еднакви във всички случаи.

Заглавната част на документа може да бъде разположена или в средата, или вляво или вдясно, основното правило е най-отгоре.

ООД “Ромашка” 1212122, Москва, Ленински проспект 1/1, Тел. 890-09-09, Факс 899-90-90, напр. № 12/7 от 13 април 2013 г.

Заглавие - Помощ - трябва да бъде поставено ясно в средата на листа.

Сертификат за работа за Шенгенска виза за Испания: образец.

Дана Петренко на Иван Алексеевич, за да потвърди, че наистина работи от 3 март 2004 г. в компанията “Ромашка” на поста заместник-генерален директор за икономическата част с заплата от 75 000 рубли (седемдесет и пет хиляди рубли).

За периода от 8 юли 2013 г. до 28 юли 2013 г., Петренко И.А. отпуск се предоставя с гаранция за запазване на работното му място.

Сертификатът е издаден за Генералното консулство на Испания в град Москва.

След това - подписи от властите (две или повече).

Посетете страни като Италия, Испания, Дания, Гърция и много други, които позволяват шенгенска виза. Помощ от работа ще бъде един от компонентите на неговото скоро получи и възможността за прилагане на "туристическо желание."

Списък на документите за шенгенска виза

 1. Чуждестранни паспорти и фотокопия. За различните страни продължителността му ще бъде различна, но основно три месеца.
 2. Желателно е да има оригинали (в изключителни случаи, фотокопия) на всички предишни отменени паспорти, тъй като наличието на пътни бележки в тях има положителен ефект върху отговора за визата на консулите.
 3. Снимки, които отговарят на определени изисквания - без овали и ъгли, човек трябва да заема най-малко 65%, но не повече от 85. На матова повърхност.
 4. Гарантирани финансови възможности на кандидата. Това може да е банково извлечение, сумата трябва да бъде най-малко 50 евро на пътник в деня на турнето.

  Това е, ако ваучерът е закупен за 10 дни, тогава сметката трябва да бъде най-малко 500 евро.

 5. Помощ за работа по шенгенска виза. Правилата за нейното проектиране са описани подробно по-горе.
 6. Анкетни анкети, които ще осигурят на туроператора, който е организатор на турнето. Попълнен в електронна форма и с главни букви. Трябва да имате саморъчен подпис на четири места.
 7. Студентите от университети и институти трябва да приложат фотокопие на валидна студентска лична карта към пакета от документи, а учениците - удостоверение от образователната институция, потвърждаващо факта на тяхното обучение.

Получаване на виза сами

Когато направите цялата обиколка и виза отделно, без помощта на професионалисти, ще трябва да се погрижите за още няколко документа. Необходимо е да се предостави на консулството потвърдени и платени резервации за самолетни билети в двете посоки, ваучер от хотела или хотела и медицинска застраховка, която ще важи за целия период на пътуването.

arrow