Фирма Corteco (страна на произход - Германия) - нови технологии и високо качество на световния пазар на стоки

Anonim

Напоследък автомобилният бизнес заема едно от основните места на световния пазар на стоки. Не случайно той е придобил огромно значение в живота на най-разнообразните слоеве на населението. Колата не е лукс, а транспортно средство. Днес много граждани имат собствен транспорт. Ето защо все по-често има нужда от поддръжка и ремонт на автомобилната техника.

Високото търсене от купувачи от цял ​​свят използва продукти за голямо разнообразие от превозни средства. По-голяма слава сред шофьорите придобити в компанията Corteco. Страната на произход на най-популярните авточасти е Германия. Но защо са толкова популярни?

производител

Продуктите на Corteco, страната на произход на които е придобила широка популярност на пазара на автомобилни продукти, се счита за доставчик на автомобилни резервни части от световна класа. Той е дъщерно дружество на компанията Freudenberg Group, работеща в областта на производството на различни машини.

Тя получава основната си печалба от продажбата на резервни части и части за автомобили. Асортиментът от готови продукти е най-разнообразен. Но освен това, компанията притежава и автосервизни центрове по целия свят.

Клоновете на Corteco са представени в 15 развити страни по света. Дъщерно дружество на Freudenberg Group оперира в 60 страни по света. Фирмата е основана в края на 20-ти век. В същото време, принципите на тази компания през годините се превърнаха в пример за работа със служители, клиенти и партньори за различни известни компании. Факт е, че те се характеризират с високо ниво на корпоративна култура.

продукти

Компанията Corteco (страната на производство на продукти с тази марка вече е известна с вас) произвежда повече от 19 000 автомобилни резервни части. В асортимента на фирмата има три групи основни технологии:

  • запечата;
  • вибрации;
  • вътрешни филтри.

Фирмата е специализирана в производството на уплътнителни клапани, уплътнения, възглавници и скоростни кутии, плоски уплътнения и лагери за двигателя, безшумните блокове и спирачните маркучи. Сред продуктите на компанията са добре познати филтри за микроавири и класически резервни части за автомобили Simmerring.

Какво отличава компанията от конкурентите

Популярността на продуктите Corteco, страната на произход на която е позната в целия свят, е постигната благодарение на високото качество на продуктите и уникалните технически характеристики. Той се счита за лидер в производството на вътрешни филтри. Наименованото дружество има богат асортимент от продукти, което го прави конкурентен в сравнение с аналози на други производители.

Професионалното качество на марката Corteco, страната на произход на която се интересува от печалба от продажбата на продуктите на компанията, гарантира, че клиентите нямат оплаквания относно ремонта и качеството на стоките. Corteco е на първо място в производството на нови технологии благодарение на развит изследователски център. Всичките му продукти са получили международен сертификат за качество. Тази компания се отличава с високото си обслужване и ефективна логическа система.

Отзиви

Не е чудно, че успехът на Corteco. Страната-производител на популярни автомобилни продукти, разбира се, се интересува от популяризирането на марката. И компанията отдавна заема стабилна позиция на световния пазар. Готовите резервни части, които той произвежда, са предназначени за камиони и автомобили. Те се отличават с оригинален дизайн и надежден дизайн.

Повечето клиенти по света отбелязват високото качество и дългия живот на продуктите на Corteco. Предимствата на продуктите на компанията отдавна са известни сред автомобилните ентусиасти. Популярността на резервните части за автомобили не се намалява, дори ако говорим за тези, които не са евтини. Но цените за стоките на тази компания хапят и удари джобовете на обикновените купувачи. Но, както знаете, луксозните продукти винаги имат висока цена.

arrow